"DEN LILLA HANDLINGEN KAN GÖRA STOR SKILLNAD, LIKT RINGAR PÅ VATTNET. TÄNK DIG EFFEKTERNA AV ETT VÄNLIGT LEENDE"

Vi har grundat Walk your value

Milena Andersson (Lidköping) har i hela sitt yrkesliv arbetat med människor och fascinerats av hur tanke, kropp och känslor hänger ihop. Det ledde till att hon utbildade sig till professionell coach och startade eget bolag för att hjälpa andra att växa. Milena har spenderat 20 år på Sparbanken Lidköping i olika roller, men övervägande som marknadschef och del i ledningsgruppen.
  • Diplomerad katalyserande coach, Gothia Akademi Göteborg
  • Certifierad styrelsearbetare, Styrelseakademin
***

Mia Hellström (Hindås) grundande sitt bolag utifrån en stark drivkraft att göra arbetslivet bättre för människor, sig själv inräknad. Hon motiveras av att verka för stärkande sammanhang med god kommunikation och psykologisk trygghet. Mia har 15 års erfarenhet av strategiskt- och operativt kommunikationsarbete samt 4 års samverkansledning och coachning av individer och team i byggbranschen.

  • INLPTA Business Diploma, Ledarskapstränare
  • Certifierad styrelsearbetare, Västsvenska handelskammaren
KONTAKTA OSS

Walk your value-teamet

Anette Stillner, relationsbyggare

Med över 30 års erfarenhet av försäljning och som passionerad cellist sedan barnsben är jag tränad i samspel, kommunikation och engagemang. År 2009 startade jag Nordiska ullmärken och Agentkontoret, där jag representerar noggrant utvalda hållbara varumärken med syftet att öka livskvalitet genom att tillhandahålla naturmaterial till fler butiker i Norden. Med Walk your value breddar och utvecklar jag Agentkontorets tjänster inom sälj och relationsbyggande. 

Tillsammans lyssnar vi i Walk your value in varje enskild kunds behov och skräddarsyr utbildningar, föreläsningar, seminarier och coachning. 

Marianne Lilja Wittbom, professionell styrelsearbetare

Marianne har gedigen erfarenhet av strategiskt styrelsearbete med betoning på förändrings- och utvecklingsarbete.  Speciellt fokus på att skapa förutsättningar för tillväxt. Marianne utmanar och fokuserar på nya perspektiv. Över 20 års erfarenhet av verkställande funktioner och styrelsearbete i en mångfald av bolag och organisationer. Marianne har lång erfarenhet av att leda ägarledda bolag och har god insikt och förståelse kring ägarperspektivet och hon har en helhetssyn på vad som skapar ett väl fungerande bolag. Certifierad ledarutvecklare och teamutvecklare.

Du?

Hur skulle du kunna stärka Walk your value-teamet. Dela dina tankar med oss!